MHP Araklı’da Yeni Dönem Ali Kemal Çebi Yol Haritasını Açıkladı
MHP Araklı'da Ali Kemal Çebi Göreve Başladı: "Tüm Hemşerilerimizi Kucaklayacağız"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Araklı İlçe Başkanlığında kongre sürecinin ardından yeni dönem resmen başladı. MHP Araklı 15. Olağan İlçe Kongresi’nde başkanlığa seçilen Ali Kemal Çebi, mazbatasını alarak görevine başladı ve teşekkür mesajı yayımladı.
22 Temmuz 2026'da gerçekleşen kongrenin ardından 28 Temmuz 2026 itibarıyla fiilen göreve başladıklarını belirten Çebi, kendisini ve yönetimini bu göreve layık gören tüm dava arkadaşlarına ve geçmiş dönem yöneticilerine teşekkür etti.
"Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda" temasıyla yola çıktıklarını vurgulayan Çebi, yeni dönemin çalışma anlayışını şu sözlerle özetledi:
"Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde; Cumhur İttifakı'na bağlı, hiyerarşik yapıya saygılı ve tüm Araklılı hemşerilerimizi kucaklayan bir anlayışla hareket edeceğiz. İlçemizin talep ve beklentilerine çözüm üretmek temel şiarımız olacaktır. Kongremizin ülkemize, Trabzon’umuza ve Araklı’mıza hayırlı olmasını dilerim."

Yorumlar (0)