×

Başkan Çebi Araklı'ya Çok Sayıda Müjdeyi Duyurdu

  • 09.05.2024 12:22
  • Güncel
Başkan Çebi'den Önemli Açıklamalar

Araklı Belediye Başkanı Hüseyın Avni Coşkun Çebi, görevine çok hızlı başladı. Araklı'nın teşhislerini koyarak adeta tedavi reçetesini yazan Başkan Coşkun Çebi tüm sorunların çözümü için temaslara başladı

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ARAKLI'YA GELİYOR

Araklı Mahalle Muhtarları Toplantısında konuşan Başkan Çebi, organize sanayi bölgesi için resmi olarak tüm girişimleri yaptıklarını ve arazi yer tespitinde tamamlandığını duyurdu.

Tespit edilen bazı arazilerde yaşanan beklenmedik coğrafı eksiklikler sebebiyle hızlı bir şekilde alternatif arazileri hemen devreye aldıklarını ifade etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Araklı'yı ziyaret ederek arqziyi yerinde inceleyip onay verdiği öğrenildi.

TRABZON'DA TURİZM ALANINDA ARAKLI YILDIZ  OLACAK

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen Trabzon'un Turizm geleceği toplantısına katılan Belediye Başkanı Coşkun Çebi konuşmak üzere söz alarak Araklı'nın Doğal ve Tarihi güzeliklerinin Turizme kazandırılması için destek talebinde bulundu.

Araklı'nın cok sayıda güzelligini, kaynaklarınıtarihi ve Cografi güzelliğini Turizme kazandırabilmek için hazırladıkları projeleri Trabzon Bürakrasine sundu.

Araklı'yı şaha kaldıracak projeleri gerçekleştirme konusunda "Araklı Turizmde Hakkını Almalı" diyerek gerekli Proje ve Yatırımlar konusunda Türkiye'nin önde gelen sirketlerini Araklı'ya davet etti.

Türkiye'nin en büyük Turizm şirketlerinden birine randevu veren başkan Çebi, bu süpriz davetliye Araklı bizzat gezirip Otel yatırımı kazandırmayı amaçlıyor.

TURUP VE SAHİL DOLGUSU KONUSUNDA DESTEK

Yatırım desteği konusunda temaslarına devam eden Belediye Başkanı Coşkun Çebi Trabzon Bürakrasisin de ileri gelenlerden Turup ve Sahil dolgu alanı konusunda destek garantisi aldığı ögrenildi.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ