×

Araklı'da Okullar Arası Turnuvalar Nefes Kesti

  • 10.06.2024 18:03
  • Güncel
Unutulmayacak maçlar
Araklı'da Okullar Arası Turnuvalar Nefes Kesti

Araklı'da Düzenlenen Okullar Arası Futbol Turnavası finalleri bugün Oynanan maçlardan sonra son buldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe Gençlik Spor Müdürlüğü Bünyesinde çok sayıda katılımın gerçekleştiği finaller güzel görüntülere sahne oldu.

4 kategoride gerçekleşen finallerde 
3. Ve 4. Sınıflarda rakibi Yılmaz Çebi ilköğretim okulunu yenen Cumhuriyet ilköğretim okulu şampiyonluğa ulaşırken Yılmaz Çebi ilköğretim okulu 2. Olarak turnavayı tamamladı.

5. Ve 6. Sınıflarda Rakibi Yılmaz Çebi ortaokulunu mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Takım Atatürk ortaokulu olurken Yılmaz Çebi ortaokulu turnavayı 2. Olarak tamamlıyor.

7. Ve 8. Sınıflarda Rakibi Atatürk Ortaokulunu yenerek şampiyonluğa ulaşan takım İTO İmam-hatip ortaokulu olurken Atatürk Ortaokulu turnavayı 2. olarak tamamlıyor.

Liseler kategorisinde ise Rakibi Anadolu lisesini yenerek şampiyonluğa ulaşan takım Saffet Çebi lisesi olurken Anadolu lisesi turnavayı 2. Olarak tamamlıyor.

Karşılaşmaları en başından beri takip eden  
İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Mehmet Rıza KESKİNSOY 
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü  sayın Dursun Ali AYAZOĞLU
Şube Müdürü sayın Faruk ÖZEN
Şube Müdürü sayın Mustafa UZUN ve okul müdürleri ile Öğretmenlerimiz karşılaşmalar sonucunda Turnavada 1. Ve 2. Olan takımlara madalyalarını verdiler.

Kendilerine yakışır bir şekilde müsabakaları tamamlayan öğrenci kardeşlerimizi ve turnavaya katılan tüm sınıf kategorisindeki takımlar ile Öğretmenlerimizi Tebrik ederiz.
Araklımıza yakışır bir Turnava oldu.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ