×

Türkiye'nin Turizm Elçileri Araklı için Geldi

  • 02.06.2024 21:48
  • Bölgesel
Araklı'da Önemli Misafirler
Türkiye'nin Turizm Elçileri Araklı için Geldi

Gezelim Görelim Araklı'yı Başlıyor

Türkiye'nin çeşitli sehirlerinin önde gelen Turizm temsilcileri Araklı Belediyesi Turizm Komisyon Başkanı Ismail Güven'in çagrısıyla ilçemizi tanımak ve tanıtmak üzere bugün Araklı'nın güzelliklerini yakından görme fırsatı buldular.

Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi'nin Turizm konusunda büyük projeleri hayata geçmeye başladı. Başkan Çebi'nin Talimatıyla kurulan Araklı Belediye Turizm Komisyonu ilçemizin Türkiye ve Dünyaya tanıtılmasında gece gündüz yoğun mesai harcıyor.

Başkan Coşkun Çebi'nin talimatlarıyla Araklı Belediye Meclis üyesi İsmail Güven'nin koordine ettiği faaileyetlerde Araklı ilçesi bugün çok değerli misafirlerini konuk etti.

Asmasu Şelalesi, Os Şelalesi, Pazarcık, Kayaiçi Şelalesi ve bazı yaylaların gezilip görüldüğü tur gezisinde misafirler Araklı'ya hayran kaldı.

İsmail Güvenin Bizzat rehberlik ettiği turda Ulusal basından Demirören Haber Ajansi ve bazı medya temsilcileride yer aldı.

Araklı için hazırlanacak gezi rehberi belgesel seklinde Türkiye ve Dünyanın çesitli yerlerine ulaştirilarak acenteler ve turistler vasıtasıyla Araklı ilçesinin kısa sürede Turizm alanında level atlaması planlanıyor.

Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coskun Çebi ve Belediye Meclis Üyesi İsmail Güven Turizm alanında Araklı için çok büyük ve çok ciddi çalısmalar içine girmiş durumda. Ilçeye kısa sürede kalkındıracak, döviz girdisi sağlayacak ve her alanda level atlacak en baş kaynağın Turizmde kalkınmak olduğu inancıyla gece gündüz çaba sarf edildiği dikkat çekiyor.

Turizm Komisyon Baskanı İsmail Güven, yaptığı açıkalamada

" Desteklerinden dolayı, Araklı Belediye Baskanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi ve Misafir Kafilesinin Gezi turu organisasyonunda desteklerini esirgemeyen Kınalıoğlu Turizm Coskun Kınalıoglu  Kınalıoğlu'na ayrıca teşekkür etti.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ