×

Araklı Kalecik ve Konakönü'de Elektrik sorunu Can Yakmaya Devam ediyor

  • 30.05.2024 21:08
  • Güncel
Seneler oldu, Bir arpa boyu yol alınmadı
Araklı Kalecik ve Konakönü'de Elektrik sorunu Can Yakmaya Devam ediyor

Araklı Konakönü Ve Kalecik'de Elektrik Sorunu Hala Düzeltilmedi

Vatandaş yıllardır mağdur ve artık öfkeli.

Sürekli Elketrik Kesintisi yaşanması, Düşük-Yüksek voltay kaynaklı elektronik eşya zararı Kalecik ve Konakönü mevkiindeki vatamdaşları illallah dedirtti.

Edinilen bilgiye gòre Kalecik mevkiinde bugün yine cok sayıda elektrik kesintisi ve git-gel okayu yaşanması sebebiyle bazı sitelerde ciddi seviyede maddi hasarlar meydana gelmesine sebebiyet verdi.

Artık durumdan son derece caresiz kalan bazı insanlar tepkisini Sosyal medyaya taşıdı

"Sene 2024 Şehir merkezine 1 km uzaklıkta ve Araklı'nın gururu olan Kalecik mahallesinde yetersiz voltajdan kaynaklı evlerde elektirikler kesiyor, prizler yanıyor, asansörler çalışmıyor. Sene 2024 tüm başvuruları yapan mahalleli tek bir adım atamadı. Evinde mini yangın çıkan mustafa özgenç yetkililere seslendi, bugün benim elektirik kaynaklı evim yanarsa yarın SİZİN eviniz yanar dedi. Ayıptır millet uzaya kahvaltıya çıkarken biz beceriksizler yüzünden 24 aydır bir trafo alamadık dedi. Devletimizin böyle vasıfsız kişileri bir anca görevden alarak halka hizmet eden güzel insanları göreve getirmesi dileğiyle." Şeklinde tepkisini dile getirdi.

Òte yandan Konakönü ve Kalecik mevkiinde bazı sitelerin asansörlerinin elektrik hattının yandığı ve bircok elektronik eşyasının zarar gördüğü öğrenildi.

Söz konusu durumun bölgedeki alt yapıdan kaynaklı yetersizliklerden kahnaklandığı tespit edilmis olup, güçlendirme çalışmaları yapılacağı şeklinde vaadde bulunulmuştu.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ