×

Tonya Belediye Başkanına Makamında Silahlı Saldırı

  • 25.05.2024 00:13
  • Güncel
Tonya'daa Başkana Makamında kurşun
Tonya Belediye Başkanına Makamında Silahlı Saldırı

Trabzon Tonya Belediye Başkanına Makamında Silahlı Saldırı

Tonya belediye çalışanı H.U. ve H.K. mesaiye uymamaları nedeniyle hakkında tutulan tutanağa öfkelenip belediye başkanını makamına kilitleyerek silahlı saldırıda bulundu. Makamdaki gürültüyü duyan diğer personellerin araya girmesi ile darp olayının büyük bir fecaate dönüşmesi  önlendi.

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, mesai saatlerinde iş yerinde bulunmayan ve görevini kötüye kullanan personele tutanak tutması üzerine memur olduğu öğrenilen H.K. ve H.U. isimli kişiler tarafından saldırıya uğradı.

Olay, Tonya Belediyesi'nde yaşandı. Belediye Başkanı Osman Beşel, mesai saatlerinde iş yerinde bulunmayan personele tutanak tuttu. Bunun üzerine öfkelenen, H.K. ve H.U. isimli şehir eşkiyaları, Belediye Başkanı Beşel’in makamını basarak Başkan Beşel’e saldırdı.

ÖNCE KAPIYI KAPATTILAR, SONRA YUMRUKLA SALDIRDILAR, EN SON SİLAH ÇEKTİLER

Edinilen bilgilere göre şehir eşkiyaları Başkan Beşel’in makamına gelerek önce protokol kapısını kapattı. Ardından H.K ve H.U. Başkan Beşel’in üzerine yürüdü. Çıkan tartışmada ikili Başkan Beşel’in yüzüne ve vücuduna yumrukla saldırmaya başladı. Başkan Beşel’in diğer personele seslenmesi sonrası araya girenler iki şehir eşkiyasını uzaklaştırmaya çalışırken birisi belindeki silahı Başkan Beşel’e doğrultmaya çalıştı.

Saldırının ardından olay yerine gelen polis ekipleri, H.K. ve H.U.'yu gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, H.K. ve H.U.'nun "görevi kötüye kullanma" ve "kasten yaralama" suçlarından şehir eşkiyalarının tutuklanmasını talep etti. Mahkeme, savcılığın talebini kabul ederek H.K. ve H.U.'yu tutukladı.

MEMURLARIN ŞİDDETE BAŞVURMASI TEPKİLERE YOL AÇTI

Olay, Tonya'da büyük yankı uyandırdı. Birçok vatandaş, memurların şiddete başvurmasını kınayarak, H.K. ve H.U.'nun cezalandırılmasını istedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ