×

Başkan Çebi'nin Sözleri Damga Vurdu! Trabzon Turizminde Araklı Gündemi

  • 18.05.2024 10:56
  • Dünya
Trabzon Turizminde Araklı Gündemi
Başkan Çebi'nin Sözleri Damga Vurdu! Trabzon Turizminde Araklı Gündemi

Trabzon'nun güzel ilçesi Araklı Doğal Güzellikleriyle dikkat çekiyor

Turizm Şirketleri ve Türkiye'deki önde gelen Beş yıldızlı Otel Yetkilileri Araklı'yı incelemeye aldılar.

Başkan Coşkun Çebi'nin Ticaret Odası Toplantıdaki Resti çok etkili oldu

Geçtiğimiz hafta Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan ve Türkiye'nin önde gelen Turizmcilerin bulunduğu toplantıda, Trabzon'un tüm ilçelerinin üzerinde durulup Araklı'yı es geçmek istediklerinde Başkan Çebi'nin müdahale ederek toplantıda söz aldığı öğrendildi.

ARAKLI'NIN DEĞERLERİ TEK TEK SAYIP TURİZMCİLERI DAVET ETTİ

Trabzon Ticaret Odasının düzenlediği "Trabzon'un Turizm Geleceği" konulu toplantıda söz alan Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi tüm dikkatleri Araklı'nın üzerine çeken açıklamalarda bulundu.

Araklı'nın Şelaleleri, Yaylaları, Turup, Pazarcık ve Yılantaş gibi Dogal güzelliklerine değinen Başkan Çebi, Araklı'nın işlenmemiş yapısıyla Turizme önümüzdeki yıllarda damga vuracağına vurgu yaptı. Yatırıma elverişli arazi ve cografi yapısına değinen Başkan Çebi, Ulaşımda Anadoluya açılan en yakın güzergah olduğumuzu hatırlattı. Karadere- Bayburt yolunu hızlı şekilde tamamlayacaklarını söyleyen Başkan Çebi'nin Araklı ön plana çıkartan açıklamaları Turizm toplantısına damga vurduğu Trabzon siyasetinde konuşuluyor.

Türkiye'nin önde gelen Oteller Zincirlerinden birinin yetkilisi Başkan Çebi'nin bilgilendirme açıklamalarına teşekkür ederek, en kısa sürede Araklı ilçesini ziyaret ederek ilçeyi görmek istediğini söyledi. Böyle değerli bir ilçeye muhtemel bir Marka otel yapma konusunda detayları görüşmek üzere Başkan Çebi ile randevulaştığı ögrenildi.

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

SİTE MENÜ