×

Sürmene'de Şok eden Görüntüler! Vatandaşın Ulaşım Yolunu Aylardır Kesmişler. Belediye Sessiz!

  • 10.05.2024 12:03
  • Güncel
Sürmene Belediyesinin Tavrı ve tarafı Gündem oldu
Sürmene'de Şok eden Görüntüler! Vatandaşın Ulaşım Yolunu Aylardır Kesmişler. Belediye Sessiz!

Sürmene Belediyesinin adamına göre iş yapması Vatandaşı Canından Bezdirdi

Haber merkezimize ulaşan vatandaşlar Belediye yetkililerine yakınlığı bulunan is adamının yaptığı inşaat çalışması yüzünden bir mahallenin mağdur ve perişan edildiğini ifade ettiler

Edinilen Bilgiye göre; Sürmene Devlet Hastanesi altında yapılan büyük bir inşaat çalışması sebebiyle bir mahalleye giden ana ulaşım yolu aylardır tamamen kapanmış durumda. Üstelik yapılan inşaatın genişletilerek araba yoluna girdiği ve yolu da inşaata kattıkları görünüyor. Bu durum yolu kesmekle birlikte çöküp kullanılmaz hale gelmesine sebep olduğu görülüyor.

Söz konusu yol aynı zamanda mahallenin Hastaneye ve Sürmene Merkezle olan ulaşım yolu.

Aylardır devam ve vatandaşın can güvenliğini tehdit eden çalışmalar yüzünden mahalle halkı hastanenin üst tarafındaki tepedeki alternatif yola çıkarak evlerine sıkıntılı bir şekilde gidip geldiği öğrendildi

MAHALLELİ BAŞKAN AZİZOĞLU'NUN DURUMA SEYİRCİ KALMASINA TEPKİLİ

CİMER çok sayıda şikayetin gittiği söz konusu inşaatla ilgili Sürmene Belediye başkanı Hüseyin Azizoğlu'nun duruma sessiz kalıp müsade ettiği idda ediliyor. Ayrıca bazı Sürmeneli Haber sayfalarını ve gazetecilerin durumu defalarca iletmelerine rağmen haber yapmadığı ifade edildi.

Bunun üzerine Sürmeneli Vatandaşlar Trabzon ve Araklı haber medyasına konuyu ileterek yetkililerin Sürmene'de olan bitene müdahale etmelerini istediler.

Olayla ilgili Karayolunun ulaşıma kapatılması, vatandaşın ulaşım hakkının engellenmesi, mahalle halkının Can ve Mal güvenliğinin hiçe sayılmasından dolayı Sürmene Kaymakamlığı ve Sürmene Emniyet Müdürlüğü de olayla görevini yapmadığı ifade ediliyor.

Sürmene Belediyesinin adamına göre muamele yaptığını idda ederek seslerini duyurmak istediklerini belirttiler

Yorumlar 0

Yorum Yapabilmek için kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir.

Yorum bulunamadı. Bu habere ilk yorumu siz yapın.

Başka haber bulunmuyor!

SİTE MENÜ